Verge is een veilige en anonieme digitale munteenheid, gebouwd met een focus op privacy.

Doelstelling

Onze missie is om mensen over de hele wereld te motiveren door blockchain transacties in het dagelijks leven te integreren. Verge valuta maakt het mogelijk om direct transacties snel, efficiënt en privé aan te gaan. Met Verge valuta hebben bedrijven en individuen flexibele opties voor het verzenden en ontvangen. Met één druk op de knop, Bieden wij nuttige integraties en hulpmiddelen waarmee ze grootschalige transacties kunnen uitvoeren tussen zowel handelaren en kleinschalige privé betalingen.

Over Verge

Verge is een cryptovaluta ontworpen voor dagelijks gebruik. Met zijn verbeterde blockchain technologie integenstelling van de originele Bitcoin blockchain en richt zich op het oorspronkelijke doel om particuliere en bedrijven een snelle, efficiënte en gedecentraliseerde manier te bieden om directe transacties te maken met behoud van persoonlijke privacy.

Compleet anoniem en gefocused op privacy

Verge maakt gebruik van diverse anonieme gecentreerde netwerken zoals Tor en I2P. De IP adressen van de gebruikers zijn versluierd en de transacties zijn volledig onvindbaar.

Grote steun van de gemeenschap

Verge is geen privébedrijf dat wordt gefinancierd door voor geminede coins of coins van ICO's. Alle ontwikkeling en marketing wordt ondersteund door de duizenden leden van de gemeenschap.

Razend snelle Transacties

De transactie snelheid is razend snel vergeleken andere coins. Simpele Betaling Verificaties (SPV) technologie zorgt ervoor dat de gemiddelde bevestigingstijd voor de transactie naar ~ 5 seconden daalt.

Actief ontwikkelingsteam met veel bijdragers

Het ontwikkelingsteam is actief en staat altijd in nauw contact met de gemeenschap. Je kunt de hoofdontwikkelaars gemakkelijk bereiken voor ondersteuning of nieuwe ideeën over Verge.

Klaar voor massale acceptatie

Verge biedt een breed scala aan beveiligde wallets voor meerdere besturingssystemen. De revolutionaire Android wallet van Tor biedt mobiele anonimiteit, wat een uniek kenmerk is van privacy gerichte munten.

Gedecentraliseerde en open-source

Verge is een gedecentraliseerde valuta op basis van een open-source platform. Er is geen centrale controle over de munt.

Specificaties

  • Symbool: XVG
  • Algo: Scrypt, x17, groestl, blake2s, and lyra2rev2
  • Block Tijd: 30 seconds
  • RPC poort: 20102
  • P2P poort: 21102

Road Map

De roadmap wordt per kwartaal geüpdatet.

"Black" Paper v3.0

Released 4. June 2017

Core Wallet 3.0 Release Stage 1

Wallet UI Revisie, VISP, Bloom-filters, Atomic Swaps mogelijkheden

Released 15. November 2017

Core Wallet 3.0 Release Stage 2

Tor-integratie & optionele stealth-adressering

Q4, 2017

I2P Android Wallet

Anonieme mobiele transacties via het I2P-netwerk

Q4, 2017

Mining Update

XVGui Miner, Official Mining Pool, Mining Guide

Q4, 2017

Merchandise Online Store

Verge Merchandise die kan worden gekocht met XVG en BTC.

Q4, 2017

RSK Smart Contracts

Ze zijn nu in testnet voor bitcoin. Datum draait om deze tijdlijn.

Q4/Q1, 2017/2018

New website

New look, guides, updated roadmap, list of official core members, blog with official news, mobile friendly

Q1, 2018

Ontwikkelaars

Het schrijven van code is moeilijk. We willen het je gemakkelijk maken om aan Verge te werken, dus we hebben een aantal hulpprogramma's verzameld en deze in een lijst geplaatst.

Bijdragers

Verge is een opensource software die constant verbetert door zijn vele bijdragen. Als u ook een bijdrage wilt leveren, neem dan een kijkje in onze Github-bibliotheken om te zien waar u een verschil kunt maken!